TeCK34
Rep Puanı : 504678 Rep Gücü : 262 Kayıt tarihi : 01/01/10 Yaş : 30 Nerden : qeLdim buraYa ?
| Konu: Cevap: [PAYLAŞIM]GameServer,Üstten Notice,Saldırı,MH/GM/Stat/NP/EXP/Trina vb. Tüm Buglar Cuma Ocak 01, 2010 6:24 pm | |
| [QUOTE=Security x`3;3214] - Kod:
-
[b]Selamlar,[/b] [b]Herkes Şimdi Bu Dosyaları Yayınlıyor Parça Parça, Kim Neyi İndireceğini Şaşırıyor.[/b] [b]Hepsinin Toparlanmış Ebenezeri Vardı Bende Zaten Bazı Eklemeler Yapıp Tekrar Paylaşıyorum.[/b] [b]Gönül Rahatlığı İle İndirebilirsiniz.[/b] [b][color=darkorange]Konunun Tamamen Uygulanmasi Halinde ;[/color][/b] [b][color=blue]* [/color]KO Expolit Fix.[/b] [b][color=blue]* [/color]Stack Overflow Fix.(KO Server Killer 1,2,3,3.1 ve Kill-Switch)[/b] [b][color=blue]* [/color]255 Stat Bug Fix.[/b] [b][color=blue]* [/color]NP Hack Fix[/b] [b][color=blue]* [/color]Trina Bug Fix.[/b] [b][color=blue]* [/color]EXP Hack Fix.[/b] [b][color=blue]* [/color]Maradon Para Bugu Fix.[/b] [b][color=blue]* [/color]Merchant Bug Fix.[/b] [b][color=blue]* [/color]GM Olmadan Dışardan Notice ve Komut Yollama Fix.(KO Server Killer 3.1)[/b] [b][color=blue]* [/color]Ebenezer Fix Gerektirmez, Tek Başına Çalıştırabilirsiniz.[/b] [b][color=blue]* [/color]/Trade Komutu Ebenezerden Kapalı[/b] [b][color=blue]* [/color]Üstten Notice (Komut : /noticeall Mesaj)[/b] [b][color=blue]* [/color]Port : 15001 [/b] [b][color=blue]* [/color]Version : 1298[/b] [b]Kısacası En Sağlam Ebenezer [img]http://www.ko-cuce.net/images/smilies/smile.gif[/img][/b] [b]Link'i [/b][b]ceronimo04 Arkadaşımız Verdi. Sağolsun. Benim Linkler Kırılmış. [img]http://www.ko-cuce.net/images/smilies/smile.gif[/img][/b] [b][color=red]NOT : ODBC'ye KO_MAIN ve KO_GAME Ekleyip Databasenizi Göstermelisiniz. [/color][/b] [b][color=darkorange]EXP Bugunu Fixleme ;[/color][/b] [b]1.evt ve 2.evt yi Açıyoruz.[/b] [b][color=dimgray]Aşağıdaki Eventi Aratıyoruz Yani (EVENT 17082, EVENT 17092 ve EVENT 17072)[/color][/b] [b][color=dimgray]Modifikasyon Yapılmış Hali[/color][/b] [b][color=darkorange]NP Bugunu Fixleme ;[/color][/b] [b]1.evt ve 2.evt yi Açıyoruz.[/b] [b]Orjinali ;[/b] [b]Bununla Değiştiriyoruz.(1 ve 2 evt de de Yapılacak.)[/b] [b][color=darkorange]Maradon Para Bugunu Fixleme ;[/color][/b] [b]21.evt Açıyoruz.[/b] [b][color=dimgray]Aşağıdaki Eventi Aratıyoruz Yani (EVENT 30142)[/color][/b] [b][color=darkorange]Trina Bugunu Fixleme ;[/color][/b] [b]21.evt yi Açıyoruz.[/b] [b][color=dimgray]Aşağıdaki Eventi Aratıyoruz Yani (EVENT 35558)[/color][/b] [code][b]EVENT 35558 ; E GIVE_PCBANK_ITEM -1 > E RETURN Olarak Değiştiriyoruz.[/b] [b]E GIVE_PCBANG_ITEM -1[/b] [b]END[/b] [/code] [b][color=dimgray]Modifikasyon Yapılmış Hali[/color][/b] [code][b]EVENT 35558[/b] [b]E RETURN[/b] [b]END[/b] [/code][b][color=darkorange]NCS Bugunu Fixleme ;[/color][/b] [b]21.evt yi Açıyoruz.[/b] [b][color=dimgray]Aşağıdaki Eventi Aratıyoruz Yani (EVENT 30070)[/color][/b] [code][b]EVENT 30070 ; E NAME_CHANGE nin Üstüne A HOWMUCH_ITEM 800032000 1 9999 Ekliyoruz.[/b] [b]E CHANGE_NAME[/b] [b]END[/b] [/code] [b][color=dimgray]Modifikasyon Yapılmış Hali[/color][/b] [code][b]EVENT 30070[/b] [b]A HOWMUCH_ITEM 800032000 1 9999[/b] [b]E CHANGE_NAME[/b] [b]END[/b] [/code] [b]KOLAY GELSİN.[/b] Download Link Dosya.tc: hidden ******* may not be quotedDownload Link Rapidshare : hidden ******* may not be quotedRar Şifresi : ceronimo04-kocuce Modifikasyon Yapamayanlar Için Hazırlanmış Evt'ler. Link : hidden ******* may not be quoted Kolay gelsin arkadaşlar. Ebenezer'de AKUMA'nındır.Anlatım AKUMA - Ayhan Abi'ye aittir. Link kırılmıştı upload edeyim dedim. İyi Günlerde Kullanın. Sağlıklı Serverlar [/QUOTE] | |
|